Bezielde Liefdesrelaties – De vreugdevolle magie van ons samenzijn – 22 april 2017

Mijn ziel sprak al een tijd helder. Ze liet me mijn verlangen voelen naar een moeiteloos in lichtheid en vreugde stromende liefdesrelatie. Een liefdesrelatie voorbij hechting op grond van ego-behoeftigheid en drama. Een liefdesrelatie waarin we niet alleen beiden hebben geleerd om meester te zijn van ons eigen geluk, om heerlijk thuis te zijn in onszelf, maar waarin we ook samenkomen in één geopend hart om de bijzondere magie van onze zielen samen te ervaren.

In dit verlangen, terwijl ik zonder op zoek te zijn de bloemetjes aan het buitenzetten was, kwam jij als vanzelf op mijn pad. Een tijd lang had ik niet eens door dat jij het antwoord was op mijn zieleverlangen, vooral omdat ik geen hechting bij je voelde. Ons samenzijn was vanaf het begin verbazingwekkend moeiteloos. In jouw aanwezigheid straalde ik spontaan van oor tot oor. Ons samenzijn was als vanzelf zo vol vreugde, humor, speelsheid en diepgang. En ja ik vond je ook een heel aantrekkelijke man. Ook passie en seksualteit stroomden als vanzelf ongebreideld. Maar elke ontmoeting vond plaats in het moment. Daarna gingen we als vrienden weer uit elkaar. Ik voelde ook dat ik je niet nodig had om gelukkig te zijn. Zelfs als ik je nooit meer zou zien was het ok.

Toch vonden we elkaar als vanzelf telkens weer. Steeds helderder voelde ik het verlangen om werkelijk met jou samen te zijn. Voorzichtig zijn we nu in een liefdesrelatie. Voorzichtig omdat vrij stromende liefde en vrijheid voor ons belangrijk zijn. Toch voel ik de waarde, de verrijking voor mijn ziel, van het samen in een liefdesrelatie zijn steeds sterker. In onze liefdevolle verbinding voel ik mij als vanzelf ontspannen, openen en ontwikkelen op een manier die er in ons eerdere losse contact nog niet was.

Samen met jou voel ik het onbevangen gevoelige pure stralende kind in mij. Het wil in vreugde spelen en van alles verkennen samen met dat zuivere gevoelige vreugdevolle kind in jou, dat ook zo duidelijk in ons samenzijn aanwezig is.

Ik voel dat met jou alles er in liefde en zachtheid mag zijn. Jouw gemak met het laten zijn en zien van je eigen kwetsbaarheden, zoals jij jouw onbewuste stukken noemt, en in het bijzonder ook jouw reflecties daarop, maakt onder meer dat ik als vanzelf mijn beschermingsmechanismes ervaar en afleg.

Ik geniet samen met jou ervan hoe jouw verlangen om je eigen hogere wijsheid werkelijk te kennen en voelen zich manifesteert in ons samenzijn. Steeds vaker spreek jij vanuit de ziel ontsproten woorden die in ons beiden diep als bezielde waarheid resoneren.

In onze met aards plezier gevulde seksualiteit verschijnt het universum. Ik voel mij vol aanwezig, geliefd en begeerd als vrouw. Ik ervaar hoe ik mij in de allesomvattende stilte open, aanwezig ben en de godin in mij jouw god ontmoet.

Ik vind het prachtig om te ervaren en ontdekken hoe hemel en aarde elkaar in onze liefdesrelatie vinden en beide steeds voller aanwezig zijn – Juist wanneer wij open, zonder hechting, werkelijk samen zijn.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.