Burn out

Burn out als wake up call – Ontdek hoe je snel, moeiteloos en compleet vervullend als je sprankelende ware zelf leeft

Jouw burn-outs, maar ook je chronische vermoeidheid, slaapstoornissen, depressie en hsp, betekenen niet dat je zwak bent. Ze betekenen juist dat jouw innerlijke leiding uitstekend functioneert. Je hebt alleen nog niet geleerd ernaar te luisteren. En dat is blijkbaar wel wat er nu echt nodig is. Hoe mooi en empowerend is dat?

Je burn-out is namelijk je wake up call. Blijkbaar wil je ziel dat je je nu herinnert wie je werkelijk bent en gaat doen waarvoor je geboren bent. Ze wil dat je je jouw grootsheid herinnert. Dat je voluit jouw unieke zielemissie, passie en talenten gaat leven. Gaaf, toch?

Dat betekent dat je stopt met overleven. Dat je stopt met leven vanuit moeten, angst en plichtsbesef. Dat je stopt met uitgeput zijn. Met zelfverloochening. Het betekent dat je in alle vrijheid gaat doen wat wérkelijk klopt voor jou. Dat je voluit leeft wat jou wezenlijk blij maakt, inspireert en voedt.

Open de ogen van jouw wijze ziel

Dat betekent dat je je bewustzijn verruimt. Dat je je vrij maakt van je identificatie met het afgescheiden ego. Dat je de op angst gebaseerde, beperkende conditioneringen van het ego gaat doorzien en loslaat. Dat je vrij gaat zijn om jouw hart en ziel te volgen. Verlang je daar naar? Mooi, het is namelijk ook geen toeval dat je nu zit te lezen.

Leven vanuit je ziel betekent dat je je de ware vreugde herinnert die je wezenlijk bent. Dat je je jouw plek in het grote geheel herinnert en je de liefdevolle verbinding en harmonieuze samenwerking voelt van al wat is. Het betekent dat je je gedragen en gevoed, bruisend en energiek voelt. En daar heeft het je al die tijd aan ontbroken, he?

Als je voluit leeft vanuit je ziel dan ervaar je dat het jou aan niets ontbreekt. Jouw ziel brengt jou precies op het juiste moment op je pad wat je nodig hebt om jouw zieleverlangens voluit en moeiteloos te kunnen leven. Of je nu tijd, ruimte en middelen nodig hebt om een boek te schrijven, of de wereld over moet reizen. Het is tijd dat je dat ten volle gaat ervaren. Voor dat leven ben je hier, toch?

Leef moeiteloos voluit je zielemissie

Mijn expertise is er om jou te helpen

En ik kan je dit vertellen, omdat ik zelf na jarenlange chronische vermoeidheid, depressie en burn-outs, gelukkig inmiddels alweer vele jaren geleden, de roep van mijn ziel durfde te horen. Sinds ik mij weer identificeer met mijn ziel en ik voluit mijn zielemissie, passie en talenten leef, voel ik mij verbonden, bruisend en energiek. Ik voel mijn levensvreugde en –energie weer stromen. Ik weet als vanzelf vermoeidheid en negatieve emoties in het licht van mijn ziel juist te interpreteren en te transformeren. In mijn heldere verbinding met het bronbewustzijn wordt voor jou de illusie zichtbaar en open je je voor jouw licht, jouw ziel. Ook wordt je je er snel van bewust hoe je voortaan zelf vanuit jouw sprankelende ziel leeft. Ik zie jouw potentieel. Het is al aanwezig. Jij hoeft je er alleen maar voor te openen.

Ben jij klaar om nu werkelijk voluit jouw grootsheid te leven?

Dus als jij klaar bent met moe zijn en de roep van je ziel herkent, zit je nu blij dansend op je stoel?, en er werkelijk voor kiest om wakker te worden, doe je dat?, dan ben je meer dan welkom. Graag begeleid ik jou vanuit mijn heldere verbinding met het bronbewustzijn om snel weer contact te maken met je sprankelende ziel en om snel te ontdekken hoe je nu werkelijk dagelijks voluit jouw grootsheid leeft. Je bent van harte welkom voor soul coaching, soul reading en diepe soul alignment shifts. Voor meer informatie zie de andere pagina’s van de website. Ook kun je mij altijd vrijblijvend bellen voor nadere informatie. Gun jij jezelf en de wereld om je heen jouw grootsheid? Vul dan meteen rechtsboven het contactformulier in, zodat mensen jouw snel zien stralen.

Klik hier om eerst de gratis channeling te downloaden zodat je de natuurlijke frisheid van je ziel meteen nu ervaart