Soul Coaching

Soul Coaching – Omdat je direct wilt ontdekken hoe je zelf moeiteloos voluit jouw unieke zielemissie, passie en talenten leeft

Direct helder inzicht in de kern van waarom je vastloopt en zwaarte ervaart en wat jij nodig hebt om weer sprankelend in de magische flow van je lichte ziel te zijn

Leef voluit vanuit je vreugdevolle Ziel & voel je gelukkig en vervuld
Het is in het dagelijks leven soms lastig om met hart en Ziel te leven, om je hart open te houden en je sprankelende Ziel te horen en te durven volgen. Soms ben je niet in verbinding en uit de flow. Je zit te veel in je hoofd, je emoties zijn te heftig en je vast zit in beperkende patronen. Dan ben je de toegang tot je innerlijke wijsheid en vreugde kwijt. Dan ben je van je pad af en het vertrouwen in het leven kwijt. Je sprankel is weg. Je herkent dit gevoel vast maar al te goed?

Waarom Soul Coaching – Snelle manifestatie van jouw potentieel
Zielenvreugde brengt je snel terug bij je ware zelf, in verbinding met je sprankelende Ziel. Zielenvreugde brengt je terug in de magische moeiteloze flow. Een vast onderdeel van de Soul Coaching is een Soul Reading, zodat je vanuit het bronbewustzijn liefdevol wordt aangeraakt, wakker wordt en helder inzicht & bewustzijn krijgt op de kernoorzaak van een blokkade.

Soul Coaching sluit precies aan op wat jij wezenlijk nodig hebt. Jij, je verlichte zielepad en potentieel worden wezenlijk gezien. Je krijgt direct toepasbare, op jou afgestemde heldere inzichten, (paktische) handvatten en energie vanuit het bronbewustzijn aangereikt om zelf diepe blokkades en je zieleverlangens helder te krijgen; om je zieledoelen moeiteloos en als vanzelf te leven. Je leert onder meer om:

 • je leven vol vreugde, dankbaarheid en vertrouwen te leven vanuit de verbinding met je Ziel
 • te ontdekken wat jouw unieke zieletalenten zijn
 • hoe diepe beperkende patronen, emoties en blokkades boven water te krijgen
 • hoe die te transformeren en los te laten
 • te zien dat het leven jou precies laat zien waar je Ziel naar verlangt
 • je omgeving te gebruiken als een spiegel die jou naar je potentieel leidt
 • hoe verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedachten, emoties en leven
 • je af te stemmen en te leven vanuit je sprankelende Ziel
 • jezelf werkelijk te voeden en lief te hebben
 • eigenwaarde, liefde en vertrouwen in jezelf te vinden
 • in de flow te zijn, te bloeien en met hart en Ziel te leven
 • vol overgave de magie van het leven zich als vanzelf in overvloed te laten ontvouwen voor jou.

Foto-pagina-Coaching

Praktisch
Afhankelijk van jouw wensen en wat jij nodig hebt duurt een consult één tot anderhalf uur. Een Soul Coaching Traject wordt precies op jouw behoeftes afgestemd. De sessies vinden in principe plaats bij Zielenvreugde in Haarlem. Het kan ook via Skype, Facetime, telefoon, mp3 of mail.

Een sessie kost € 105 voor 60 minuten en maximaal € 155 voor anderhalf uur (telkens inclusief btw).

Wil je direct de lichtheid van jouw leven – zoals het bedoeld is – waarnemen? Dan is een aanvullende Soul Alignment Shift sessie, of meteen een gecombineerde sessie, echt wat voor jou. Klik hier voor de informatie over een Soul Alignement Shift.

Klik hier eerst voor de download van jouw gratis channeling zodat je de verbinding met je eigen sprankelende ziel vandaag nog ervaart