De helende kracht van waarheid – 6 november 2017

De taal van mijn lichaam is zo duidelijk. Als ik mijn hoogste waarheid leef dan voel ik mij krachtig en verbonden. Vrij en blij. Mijn hart is open. Levensvreugde, liefde en inspiratie stromen. Als ik in onwaarheid verkeer voel ik mij wiebelig, zwaarmoedig, onverbonden en hard. Mijn hart is gesloten.

Als ik tegen mezelf zeg dat er iets mis met mij is omdat ik niet houd van traditionele familiesystemen en -gewoontes, dan krijg is stress en word ikverdrietig. Mijn levensvreugde verdwijnt. Als ik de vrije vogel erken die ik ben, dan wordt alles licht en verschijnen mijn vleugels.

Als ik denk dat er iets mis met mij is omdat ik vanuit mijn ware zelf niet mee lijdt met hen die pijn hebben, dan verschrompel ik. Als ik erken dat ik hier ben om te stralen en anderen wakker te maken in hun grootsheid, dan verschijnt mijn licht, danst mijn hart en voel ik de voeding van moeder aarde.

Als ik mezelf vertel dat mijn innerlijk kind, mijn familiesysteem en verleden moeten worden geheeld, dan raakt mijn innerlijk kind in pijn en verdriet. Ze sluit zich. Trekt zich terug van moeder aarde en kwijnt weg. Als ik de heelheid van alles erken, dan komt mijn sprankelende innerlijk kind tot leven. Ze neemt me bij de hand, danst in vreugde en toont haar magie.

Er is niets te helen, enkel helder te zien. Enkel in Waarheid wakker te worden en te zien wie wij werkelijk zijn. Zodra ik dat doe, ontspant mijn lichaam, word ik helder en voel ik mijn kracht. In mij is het universum verbonden met moeder aarde. Vreugde is.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.