De liefdesrelatie van de Ziel in de praktijk – De helende kracht van de samenwerking van twee bewuste Zielen – 29 april 2015

Al weken voel ik een diepe pijn op mijn hart. Het lijkt of er geen eind aan komt. Meer en meer komt er boven. De kern komt eindelijk aan het licht. Dit past helemaal bij het diepe reinigingsproces, dat mijn Ziel mij op dit moment laat ondergaan.

Het is oude pijn. Pijn die inmiddels vrij is. Vrij van de verhalen van mijn ego. Pijn die zich niet meer aan mij hecht. Dat is mooi. Het enige wat ik hoef te doen, is er liefdevol bewust bij aanwezig te zijn. Dan voel ik dat ze mij loslaat. Ze wil alleen nog even worden gezien, worden erkend en onderkend voor wat ze is. Ik vind het ook wel een heel mooi proces, al die inzichten en diepe gevoelens die langs komen. Soms is het ook intens, zoals het gevoel van totaal nutteloos en waardeloos zijn. Het is een proces dat veel bewustzijn, rust en inkeer van mij vraagt.

Het sturen van Liefde en Wijsheid van je Ziel naar je pijn – om als mens te helen en volledig in je Zielekracht te kunnen staan – is op zich iets wat je prima zelf kunt doen. Maar nu ik een zgn liefdesrelatie van de Ziel heb, heb ik iets heel bijzonders ervaren. Ik mocht de helende kracht ervaren van de samenwerking van de Zielen van mijn vriend en mijzelf. Op het moment dat mijn vriend bewust, dus in onvoorwaardelijke liefde, aanwezig is met mijn pijn, werkt zijn energie als een katalysator. De pijn in mij wordt als het ware wat opgeblazen. Daardoor wordt ze volledig gezien en gevoeld, waardoor ze als vanzelf loslaat. Dit kon, omdat we beiden (doorgaans wink-emoticon ) niet meer gevangen zitten in het ego, omdat we beiden gestopt zijn met projectie en emoties kunnen worden gezien en ervaren voor wat ze zijn. Daarna, ik kon dit zo helder voelen, nam zowel de kracht van onze beide Zielen als de kracht van onze liefdesrelatie toe.

Is dat niet prachtig, hoe dat werkt?

Ik verwonder mij steeds meer over de bewuste samenwerking van onze Zielen ter realisatie van zichzelf en hun zielemissie.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.