De liefdesrelatie van de ziel in de praktijk – Onze liefdespartner als acteur in onze levensfilm – 7 juni 2015

Wat was ik in mijn eerdere ego liefdesrelaties toch goed in het bekritiseren van mijn vriend. Ik vond dat hij te veel in zijn hoofd zat, dat hij te veel dronk of dat hij te weinig voor mij koos. Ik probeerde mijn vriend te veranderen. Iets wat me niet lukte, ondanks al mijn gepush en getrek. Iets wat me ook nooit zou zijn gelukt, zo zie ik nu.

Het is zo’n bevrijding, zo’n cadeau voor mezelf, nu ik door de ogen van mijn Ziel naar mijn liefdesrelatie en liefje kijk. Mijn Ziel laat me zien, dat als mijn liefdespartner me op de een of andere manier emotioneel triggert, dit een creatie van mijn eigen Ziel is. Mijn Ziel, die de regie heeft over mijn leven, heeft mijn vriend aangetrokken om die rol te spelen. Het is mijn Ziel die me, in samenwerking met de Ziel van mijn vriend, daarmee op zo’n moment aanreikt dat er iets mag worden geïntegreerd in mij. Elke emotionele trigger laat zien dat ik een bepaald aspect van mezelf nog niet accepteer, of dat een bepaald zieleverlangen in mij nog niet bereikt is. Als ik zou gaan strijden met mijn vriend, dan zou ik in feite met mijn eigen Ziel strijden.

Het was op sommige momenten een hele uitdaging om deze waarheid te kunnen en durven zien, maar het was het meer dan waard om de switch van het perspectief van het ego naar die van de Ziel te maken. Zoveel zwaarte is getransformeerd in mij. Er is zoveel ruimte voor mijn ware Zelf vrijgekomen. Het geeft zo’n lichtheid en vreugde, nu ik de oorzaak van hoe ik me voel niet meer op mijn liefdespartner projecteer. Natuurlijk is dat fijn voor hem, maar in het bijzonder ook voor mezelf. Mijn hart blijft namelijk open, waardoor de liefde en vreugde in mij en onze liefdesrelatie blijven stromen. Mijn hart blijft open, waardoor ik verbonden blijf met de liefde en wijsheid van mijn vreugdevolle Ziel. Ik heb zoveel energie over om te doen wat me werkelijk blij maakt!

 

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.