De ondraaglijke lichtheid van onze liefdesrelatie – 16 juni 2017

Liefje, het is onbegrensd gelukzalig als ik met jou ben. Niets doet ertoe. Tijdloze vreugde stroomt. In totale ontspanning stromen inspiratie, bezinning, seks en lekker nietsdoen. Gewoon zijn. Samen. De tijd vliegt in het licht samen met jou.

Echter op de momenten dat ik zonder jou ben, ben ik net zo gelukkig. Ik voel mij vervuld, gelukzalig en blij. Ik heb prachtige ontmoetingen. Ik krijg heldere inzichten. Mijn leven stroomt. Licht. Hier en nu. Ook zonder jou.

Dit is waar mijn ziel zo lang naar heeft verlangd. Een liefdesrelatie enkel gebaseerd op lichtheid en vreugde. Een liefdesrelatie voorbij behoeftigheid en afhankelijkheid. Een liefdesrelatie voorbij projectie door de afwezigheid van heelheid.

Net spraken we elkaar aan de telefoon. Nog nooit heb ik onze liefdesrelatie als zo ondraaglijk licht ervaren. Jij hebt het fijn. Ook zonder mij. Ik geniet. Ook komt er heel even een stemmetje langs dat zich afvraagt of ik wel belangrijk ben voor jou. Of jij mij wel nodig hebt. Maar voor ik het kan vastpakken is het alweer gevlogen.

In deze ondraaglijke lichtheid zijn wij samen. Samen en alleen. In deze lichtheid ontvouw ik mij. Volledig. Meer en meer. In deze lichtheid vind ik jou. Jij opent mij nog meer dan alles en iedereen voor de magie van het universum. Jij opent mij nog meer dan alles en iedereen voor de gelukzalige volheid die ik in alle openheid wezenlijk ben.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.