Depressie – Durf je te laten raken, durf te voelen – 29 augustus 2014

Soms kopt een inzicht zo helder in, zoals vandaag, namelijk dat mijn depressie en chronische vermoeidheid niet ontstonden door de situaties en omstandigheden in mijn leven, maar door mijn weerstand daartegen, doordat ik mij verzette tegen het laten stromen en voelen van wat het leven mij aanreikte, van wat er in mij gevoeld wilde worden. Het niet willen voelen stagneerde de flow en scheidde me af van het zijn van mijn ware Zelf, scheidde me af van de liefde en vreugde die ik ten diepste ben, mijn natuurlijke staat van ZIJN. Het niet willen voelen scheidde mij af van Al Wat Is.

Zo mooi, als je werkelijk alles durft te voelen van wat er in jou leeft, ben je één met Al Wat Is en voel je de vreugde die je bent. Het vraagt moed om je werkelijk te durven laten raken door het leven, om je werkelijk te verbinden met het leven. Ik vind het zo spannend – But it feels so alive!!

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.