Channelling vanuit het Bronbewustzijn: Het alles omvattende liefdesbewustzijn – liefdesrelaties van de nieuwe tijd – 3 maart 2017

Channelling vanuit het Bronbewustzijn

Durf jij je de allesomvattende liefde te herinneren die je wezenlijk bent?

Onze aarde wordt op dit moment overspoeld met nieuw liefdesbewustzijn. Doordat wij onze harten openen voor wie wij wezenlijk zijn. De allesomvattende liefde die wij wezenlijk zijn komt vrij. Zij lieft alles. Werkelijk alles. Zij lieft jou, mij, de buurman, alles in het universum. Zelfs onze grootste aartsvijand hebben wij lief.

Het is wie wij wezenlijk zijn. Deze allesomvattende liefde. Zij breidt zich uit. Meer en meer. Er is geen houden meer aan. Wij stromen over. Wij worden gezuiverd van alles wat niet reflecteert in deze zuivere allesomvattende liefde.
Alles wat niet reflecteert in dit zuivere liefdeslicht houdt op te bestaan. Zo ook (liefdes)relaties. Verkrampingen in de liefde lossen op. Liefde gebaseerd op angst verdwijnt uit ons gezichtsveld. Wij kunnen haar simpelweg niet langer waarnemen in het licht van ons allesomvattende liefdesbewustzijn.

Ware ontmoetingen in zuivere liefde vinden plaats. Zij claimt niet. Zij laat vrij. Zij danst in vreugde. Enkel aanwezig in het nu. Ware verbindingen in liefdevolle samenwerking komen vrij. Elke keer in het nu. Samen zijn in de liefde waar het hart vol van is. Samen creëren. Samen spelen. Samen scheppen vanuit vreugde waar ons hart vol van is kenmerkt de liefdesrelaties van de nieuwe tijd.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.