Het erkennen van onze bezieling is wat ons zichtbaar en succesvol maakt – het is waar de wakker wordende wereld naar verlangt – 7 oktober 2017

De laatste tijd laat mijn ziel mij meer en meer zichtbaar zijn in de buitenwereld. Zo werd ik benaderd door BNN om een unborn child reading te geven voor het programma ‘Jan wordt vader’ en werd ik met mijn bedrijf Zielenvreugde gevraagd voor een interview voor ‘Een Dijk van een Praktijk’. Superleuk. Het bracht me echter ook bij delen in mezelf waar ik nog niet in mijn kracht stond.

Mijn vocabulaire hield me bezig. Ik sprankel van woorden als ‘ziel’ en ‘grootsheid’. We zijn onze prachtige vreugdevolle ziel. En het woord grootsheid benadert voor mij zo mooi wie we wezenlijk zijn, voorbij identificatie met het drama van het afgescheiden ego. We zijn talentvolle wezens. Licht. Krachtig. Dit wil ik benoemen. Helpen herinneren. Daar gaat mijn vuur van branden.

In het kader van het met mijn bedrijf succesvol naar buiten treden kreeg ik de tip om een brug te slaan naar mijn nieuwe doelgroepen en daarop mijn vocabulaire aan te passen. Om hun woorden te gebruiken waardoor ik hen beter zou kunnen bereiken. Wellicht het woord essentie in plaats van ziel en geen soul readings maar het afstemmen op de diepere lagen in onszelf. Precies wat ons wordt geleerd in het kader van traditionele sales, marketing en pr. We moeten onderzoeken wat onze doelgroep nodig heeft en ons daarop aanpassen.

In mijn onderzoek hoe deze brug te slaan, liep ik echter leeg. Mijn sprankel verdween. Ik kon mijn levendigheid niet meer voelen. Het klopte zo niet. Bij totaal mijn ware zelf zijn sprankel ik. Mijn eigen vrij gegeven bezielde visie, energie en woordgebruik. Die willen zichtbaar zijn en worden uitgedragen. Dat is ook wat de wakker wordende wereld nodig heeft, aldus mijn ziel. Ik besloot om gewoon mijn eigen vocabulaire te gebruiken.

Toch kon ik blijkbaar nog niet volledig staan in deze waarheid van mijn ziel. Restant ongeloof van mijn ego in de waarde en waarachtigheid van deze waarheid ontkrachtte me nog. Bij het terug horen van het interview hoor ik dan ook mijn aarzeling als ik die mooie woorden ziel en grootsheid gebruik. Ik voel afwezig, niet helder. Ik kijk ook met wat spanning uit naar de BNN uitzending. Ik weet dat ik daar dezelfde aarzeling voelde. Ook dat ik mezelf ontkrachtte doordat ik een brug probeerde te slaan naar de presentator die duidelijk niets met unborn child readings had. Mooie ervaringen op weg naar helderheid hoe om te gaan met de buitenwereld.

Gisteren gebeurde het. Ik opende mij voor het volledig staan in mijn waarheid. Mijn ziel bracht mij de eigenaresse van een prachtig succesvol spiritueel centrum op mijn pad. Zij vertelde mij precies wat ik moest horen. Zij vertelde mij dat haar centrum groots werd precies op het moment dat zij stopte om een brug proberen te slaan naar haar doelgroep. Vanaf dat moment werd zij zichtbaar en een magneet voor haar doelgroep. Mijn ziel liet zich bij haar woorden enthousiast horen. Mijn lichaam tintelde. Kippenvel van vreugde. Diepe herkenning van mijn waarheid in al mijn cellen. We worden zichtbaar en succesvol op het moment dat we zelf onze bezieling volledig – zonder aanpassingen – erkennen. Ik wil niets anders meer dan zichtbaar krachtig sprankelen in mijn waarheid.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.