Het nut van nee zeggen – 17 augustus 2014

De laatste tijd daagt het leven mij meer en meer uit om liefdevol aan te geven wat voor mij wel en niet werkt, in het bijzonder om liefdevol mijn grenzen aan te geven. Ik krijg zo helder aangereikt dat liefdevol nee zeggen ook echt nodig is om in verbinding te kunnen zijn met mijn sprankelende Zelf, de Eenheid te kunnen voelen, om het pad van mijn Ziel te kunnen bewandelen, om te kunnen doen waarvoor ik geboren ben.

Het heilige huwelijk tussen het vrouwelijke en het mannelijke in ons maakt het leven zo eenvoudig – dan is er ruimte voor wonderen, dan stroomt het, dan straal je. Namasté.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.