Ik eer jouw grootsheid – 3 juni

Ik eer jouw grootsheid door het licht in jou niet langer te ontkennen. Ik eer jouw grootsheid juist door het licht in jou te belichten en aan te wakkeren. Door jou uit te nodigen om jouw eigen licht niet langer te negeren en jouw licht te laten stralen zoals geen ander dat kan.

Ik eer jouw grootsheid door je uit te nodigen je te herinneren wie je wezenlijk bent: Een prachtig uniek spiritueel lichtwezen met een unieke zielemissie en passie, met bijzondere gaven en talenten. Jij bent een liefde- en vreugdevol lichtwezen dat heel is en zijn eigen unieke plaats en functie in het grote geheel heeft. Ik zal je uitnodigen om te genieten van wie je wezenlijk bent en zo als vanzelf jouw unieke plaats in te nemen in het grote geheel. Alleen dan dien je al wat is op de hoogst mogelijke manier en nodig je een ieder uit om zich ook zijn of haar grootsheid te herinneren en haar voluit te leven.

Ik eer jouw grootsheid door jou wakker te roepen op de momenten dat jij zelf je grootsheid vergeten bent en je je identificeert met het afgescheiden ego en zijn pijnlichaam. Als je je verliest in zijn pijnverhalen, zal ik niet afdalen naar de lage energietrilling van dat onbewuste ego. Ik zal juist in de hoge energietrilling van mijn wakkere ziel blijven en je van daaruit uitnodigen om weer helder te worden en door de ogen van je ziel te kijken, om het gebeuren vanuit jouw grootsheid te zien. Ik zal je liefdevol helpen herinneren dat je in wezen nooit een slachtoffer bent, dat jij juist in wezen een krachtige creator bent en dat jij je leven zelf creëert op ieder moment. Ik zal je helpen herinneren dat je vanuit jouw grootsheid enkel liefde, vreugde en harmonie creëert. Ik zal je helpen herinneren hoe je dat doet.

Ik eer jouw grootsheid door op de momenten dat je jouw eigen grootsheid vergeten bent en roept om een vader of moeder jou juist niet te geven wat je buiten jezelf zoekt. Ik zal de leegte in jou niet vullen met surrogaat liefde. Ik zal je niet erkennen, koesteren of anderszins bekrachtigen in je pijnverhalen. Als ik dat wel zou doen, dan zou ik jouw onbewustzijn, de vergetelheid van jouw eigen grootsheid, in stand houden. In plaats daarvan zal ik je liefdevol helpen om (jouw identificatie met) de pijn in jou in het juiste perspectief te zien en je hart te openen voor jouw eigen grootsheid. Hierdoor zal (je identificatie met) de pijn oplossen, zal de leegte in jou zich vullen met de Liefde die jij wezenlijk bent en zul je je in ware liefde vervuld en verbonden voelen met al wat is.

Op de momenten dat jij er voor kiest om niet wakker te worden, als je nog wat langer kiest voor ervaringen in afgescheidenheid en pijn, zal ik jouw grootsheid eren en jou in Liefde de ruimte geven om die ervaringen op te doen die je kiest. Ik zal dan ook mijn eigen grootsheid eren en in Liefde mijn eigen weg gaan. Ik vertrouw daarbij op jouw grootsheid. Ik weet dat het licht van jouw heldere ziel zichtbaar voor je zal zijn op het moment dat je er klaar voor bent om je voor jouw grootsheid te openen.

Ik eer jouw grootsheid door mijn eigen grootsheid te eren. Ik eer mijn grootsheid door jouw grootsheid te erkennen en jou uit te nodigen dit ook te doen.
Namasté.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.