Ik laat zwaarte los en kies voor een bezield 2015 vol licht, liefde en vreugde – 31 december 2014

Zoveel mensen settelen voor zwaarte in hun leven. Als ik het goed begrijp, doen mensen dat in de eerste plaats, omdat ze denken dat het een gegeven is dat het leven nu eenmaal (ook) zwaar is. Je zou trauma’s een plek kunnen leren geven en kunnen leren omgaan met lastige situaties en emoties, maar dat is het dan ook. Rot situaties horen immers bij het leven – not, zeg ik je uit eigen ervaring .

Ziekte, negativiteit en zwaarte in ons leven zijn een signaal van onze Ziel, een uitnodiging om dieper te kijken en te zien dat we de natuurlijke flow blokkeren. Het is een uitnodiging om terug te keren naar onze natuurlijke staat van zijn.

Een economische crisis is er alleen, omdat we vanuit het ego weigeren het anders te gaan doen, terwijl de tijd daarvoor wel rijp is. Een gedwongen ontslag is alleen een ramp als je de slachtofferverhalen van je ego gelooft, je geen vertrouwen voelt dat het leven voor je zorgt en je niet ziet dat het leven je daarmee stimuleert je ware talenten te gaan leven omdat het daarvoor wellicht de hoogste tijd is. Ook het einde van een liefdesrelatie is alleen het einde van de wereld als je niet wilt onderkennen en voelen, dat ze gewoon haar functie heeft vervuld en dat je verder mag stromen. Onze Zielen weten precies waarvoor wij op aarde zijn, waar wij ten diepste naar verlangen, wat we daarvoor nodig hebben, en nemen ons ter vervulling daarvan mee in de flow. Daarvoor geeft ze ons signalen in de vorm van ingevingen, emoties en gebeurtenissen in ons leven.

Sinds ik de misleidende verhalen van mijn ego niet meer geloof, en naar mijn Ziel luister, is mijn leven licht en vreugdevol. Ik zie de diepere betekenis van bepaalde gebeurtenissen in mijn leven. Ik voel mij gedragen in de flow. Steeds minder is er zwaarte in mijn leven in de vorm van negatieve emoties of negatieve gebeurtenissen. Immers, met het ego verdwijnt de functie van zwaarte uit je leven. Onze Ziel verlangt er enkel naar om in liefde- & vreugdevolle verbinding met al wat is haar grootste potentieel te verwezenlijken. We komen en gaan, we wisselen van dimensie, als het onze tijd is. Ziektes, zwaarte en drama zijn overbodig geworden.

Voor 2015 wens ik iedereen toe dat we durven te kiezen voor onze vreugde- & liefdevolle staat van zijn, dat we zwaarte durven te doorzien, durven los te laten en durven te kiezen voor dat wat van nature wil zijn: Bezieling.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.