In dialoog met je ziel

In dialoog met je ziel – Shift naar je vreugdevolle essentie

Wat heeft jouw ziel jou te vertellen?

Je ontvangt via Isabelle in groepsverband de antwoorden van je eigen ziel op jouw persoonlijke vragen. Hierdoor maak je wezenlijk contact met je ziel en shift je naar je vreugdevolle zijn

In wezen zijn wij vreugde, oftewel onze natuurlijke staat van zijn is vreugde. Als we één en verbonden zijn met onze ziel, dan ervaren wij deze vreugde, ongeacht wat zich in ons leven voordoet. Onze ziel weet precies met welke zielemissie, passie en unieke talenten we geboren zijn en ook precies waarom ze bepaalde situaties op ons pad brengt. Ze weet precies wat ze wil ervaren, wat ze zich eigen wil maken of wat er nodig is om je bewust te worden van een bepaalde blokkade en deze te transformeren in vreugde. Door je in het dagelijks leven af te stemmen op het hoge heldere bewustzijn van je ziel, ervaar je je grootsheid. Je voelt je gelukkig en vervuld en leeft moeiteloos en vreugdevol je potentieel.

Soms is het echter lastig om in het dagelijks leven zelf helder contact te maken met je ziel. Daarom begeleidt Isabelle je vandaag vanuit haar heldere verbinding met het bronbewustzijn in je shift naar je vreugdevolle essentie en faciliteert ze soul readings naar aanleiding van persoonlijke vragen. In haar readings leest ze de antwoorden van iemands sprankelende ziel, waardoor deze liefdevol wordt aangeraakt, je hart zich opent en jij je de vreugde herinnert die je wezenlijk bent. Haar readings zijn liefdevol, to the point en scherp en helder tot in de kern.

De soul readings zijn niet alleen persoonlijk afgestemd op degene die de betreffende vraag heeft gesteld, maar resoneren ook met de andere aanwezigen. De aanwezigheid van een ieder is immers bewust op zielsniveau geregisseerd.

De soul readings werken ook in de maanden erna nog diep door. Mocht je daarbij tegen iets aanlopen, dan kun je daarvoor uiteraard altijd bij Zielenvreugde terecht. Niet alleen als Soul Coach, Reader & Facilitator of deep energy shifts, maar ook als ervaringsdeskundige op het gebied van moeiteloos en vreugdevol leven vanuit de ziel, kan Isabelle wellicht veel voor je betekenen. Je bent van harte welkom.