In je kracht als 5D-pionier – Eigen Wijs – 27 september 2017

Je ware zelf, je eigen heelheid en kracht, ervaren en leven in liefdevolle verbinding met al wat is. Dat is voor mij 5D. Je innerlijke leiding, je ziel, haarfijn aanvoelen en haar verlangens met je ego bekrachtigen en manifesteren in deze aardse dimensie. Het betekent dat ik mijn zielenvreugde lief en leef. Dat ik mijn roeping volg. Ben. Voluit. Als 5D-pionier ben ik daarin een koploper die het pad voor anderen verlicht.

Ik merk dat het voor mij als 5D-pionier belangrijk is dat ik geregeld alleen ben. Met mijn openheid, gevoeligheid en verlangen naar verbinding verlies ik mezelf namelijk makkelijk in het samenzijn met anderen. In die symbiose verdwijnt mijn waarheid. Dooft mijn licht. Hoe krachtiger mijn gronding is, hoe minder dat gebeurt. Maar te allen tijde vol in mijn eigen gronding ben ik nog niet.

Ik merk dat het voor mij als 5D-pionier belangrijk is om me los te maken van mij beperkende patronen en tradities. Het is belangrijk dat ik beperkende overtuigingen ontmantel, zodat ik vrij en onbevangen mijn hoogste waarheid kan ontvangen en leven. Het is belangrijk dat ik mezelf niet verplicht om geroutineerd familiepatronen voort te zetten of onbewust meega in beperkende denkbeelden, waarden en normen uit de samenleving. Alleen zo voel ik mijn licht. Mijn sprankel. Mijn wijsheid. Dat wil stromen. Vrij zijn.

Als 5D-pionier is het voor mij belangrijk dat ik te allen tijde mijn eigen scheppende kracht erken en eer. Ik ben de schepper van mijn universum. Er is geen slachtofferschap. Ik dien te allen tijde te zien dat alles mij dient. Zie ik dat niet, dan zie ik de uitnodiging om terug te keren naar mijn ware zelf. Terug naar heelheid.

Het is belangrijk dat ik mezelf optimaal voed. Dat ik enkel tot mij neem wat mij volledig sprankelend mezelf doet zijn. Zo trek ik gelijkgestemden aan en laat ik diegenen die de stap naar 5D niet wensen te maken los. Ik spreek enkel met respect over mijn naasten en het leven. Ik eer hun grootsheid. Al wat is.

Mijn zielemissie, mijn leven als 5D-pionier, vraagt van mij om te allen tijde trouw te zijn aan mijn eigen wijsheid. Om volledig origineel en authentiek te durven zijn. Om moedig en onverschrokken te durven zijn. Om mijn licht te durven laten schijnen waar anderen hun licht vergeten zijn.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.