Isabelle

Over Isabelle Eichhorn

Moeiteloos en als vanzelf verlicht ik je sprankelende Ziel, wie jij wezenlijk bent. In mijn licht wordt als vanzelf zichtbaar wat onzuiver is en wil transformeren in heelheid.
Mijn natuurlijke talent is het verbonden zijn met de Bron, het lezen van je Ziel, zien waarvoor jij geboren bent en wat je blokkades zijn, wat je nodig hebt om volledig je ware, hoger zelf met je unieke zielemissie, passie en talenten te leven, en je vervolgens mee te nemen in de shift terug naar je ware Zelf. Je wordt wakker en ervaart het licht van jouw grootsheid, kortom wie je wezenlijk bent op aarde.

Van burn-out naar zielsbestemming

Foto-pagina-Isabelle


Ik heb vele jaren als jurist bij de rechtbank en het openbaar ministerie gewerkt. Deze ervaringen horen bij het pad van mijn Ziel, maar mijn levensvreugde stroomde daar nog niet. Mijn leven tekende zich door chronische vermoeidheid en burn-out. In 2009 volgde ik de stem van mijn Ziel en nam ik ontslag. Ik kwalificeerde mij als NMI-Mediator. Hier kwam ik al veel meer tot bloei, maar mijn passie om op een veel dieper, spiritueel niveau bij te dragen aan het empowerment van mensen was wat mij werkelijk dreef in mijn leven. Eindelijk doorzag ik dat dit ook is wat ik van nature doe, dat dit niet alleen mijn passie, maar ook mijn unieke talent en zielemissie is: Het verbinden van mensen met de kracht van hun Ziel, hun grootsheid. Uiteindelijk vond ik de moed om helemaal voor mijn zielemissie te gaan.


Thuiskomen in onszelf en het grote geheel en samen in verbinding ons potentieel leven, oftewel zijn zoals we bedoeld zijn met onze unieke talenten en vreugdes, is onze zielsbestemming. Mijn zielemissie voor dit leven is het leven van mijn grootsheid en het begeleiden van anderen hierin.

Dit doe ik in het bijzonder door het faciliteren van Soul Coaching, Soul Readings en Soul Alignment sessies. Voor mij de ultieme manier om onmiddellijk tot in de kern bewust te worden van (blokkades en) je ware zelf. Een diepgaande liefdevolle manier om de beperkende conditioneringen van het ego werkelijk los te laten en weer vanuit je sprankelende Ziel te leven. Ik faciliteer deze sessies inmiddels alweer vele jaren.