Jouw licht (ver)schijnt zodra je ziet dat je je verleden niet bent – 14 september 2017

Laat je pijn en verdriet varen. Het is niet langer wie jij bent. Sterker nog, jij bent je pijn en verdriet nooit geweest. Het is gebaseerd op een dogmatisch verleden. Jij werd geïndoctrineerd. Je werd wie je dacht te zijn. Wie je moest zijn om jezelf te vergeten. Een identiteit opgebouwd uit beperkende patronen. Stagnerende patronen. Jouw licht werd gedoofd. Nu is het tijd om jouw licht weer te voelen. En door de illusies heen te schijnen.

Laat het dogmatisch verleden gaan. Hersenspinsels verdrongen de waarheid. Jouw waarheid. Die van binnenuit voelbaar is. Die binnenin jou schijnt. Ze is voelbaar voor alles en iedereen. Als jij haar weer voelt. En laat schijnen. Als jij haar bestaan erkent. Bent.

Blijven wroeten in pijn en verdriet levert je niet langer iets op. Het wil namelijk niet meer worden erkend. Want dat is wat je doet met het blijven wroeten in het verleden. Je blijft je verhullen in sluiers. Die jouw licht versluieren. Geef jezelf bestaansrecht op een wezenlijke manier. Erken het licht dat jij bent. Jij bent stralend licht. Zonder pijn en verdriet ooit gekend.

Jij bent op elk moment een directe manifestatie van het bronbewustzijn. Een manifestatie van die Ene. Van Al Wat Is. Jij bent alles wat je wenst te zijn. Ontspring. En toon jouw schoonheid.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.