Liefdesrelaties – 6 november 2014

Voor mij zijn relaties – naast natuurlijk heerlijk genieten – prachtig oefenmateriaal om te zien hoe ver ik ben in mijn bewustwordingsproces, om te zien of ik (verbonden met) De Liefde ben, die wij ten diepste zijn. Zodra ik mij tekortgedaan of gekwetst voel en ik de ander een verwijt maak, dan weet ik: Isa, neem je verantwoordelijkheid, terug naar (de heelheid in) mezelf – dan herstelt de verbinding zich – dan stroomt De Liefde weer. Dan ben ik verbonden met mijn Ziel en Al Wat Is. Dan is de ander (slechts) de spiegel van de Liefde die in mij Is.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.