Liefdesrelaties die nieuwe mogelijkheden en dimensies openen – 2 december 2014

Wat is het toch mooi hoe onze Ziel precies die liefdesrelaties aantrekt, die we nodig hebben om te doen waarvoor we geboren zijn. Onze Ziel reikt ons constant precies die relaties aan die we nodig hebben om ons bewust te worden van wie we ten diepste zijn en ons volle potentieel te kunnen leven. Onze Ziel wil niks liever dan haar zielemissie verwezenlijkt zien, oftewel dat wij ten volle het leven, de passie en unieke talenten leven waarvoor we geboren zijn.
Liefdesrelaties zijn dus een prachtig instrument dat we kunnen gebruiken in het kader van ons bewustwordingsproces. Relaties zijn immers onze spiegels en laten ons precies zien waar we staan. Dat vraagt wel van ons dat we de moed hebben om in die spiegels te kijken en we naar onze Ziel durven te luisteren. Het durven nemen van verantwoordelijkheid voor ons leven, gedachten en emoties is absoluut een must.

Als ik nu terugkijk, is het zo helder hoe mijn relaties mij daarin spiegelden en mij daarbij geholpen hebben. Dankbaar ben ik daarvoor. In mijn eerste liefdesrelaties zat ik nog echt in mijn ego. Dit leverde drama en strijd, dader- en slachtofferschap op. De ander was immers verantwoordelijk voor hoe ik me voelde. Toen ik bewuster werd, veranderden mijn liefdesrelaties met mij mee. De percepties van het behoeftige en angstige ego werden steeds sneller gezien en doorgrond, ze werden steeds minder geleefd. De Ziel werd in mijn relaties steeds belangrijker. Steeds meer ging het om een samenzijn in ware liefde en vreugde. Steeds belangrijker werd het beantwoorden van vragen als: Steunt deze liefdesrelatie de ambities van mijn Ziel, brengt ze mij bij mijn volle potentieel? Of: Voedt deze liefdesrelaties wie ik ten diepste ben? Of: Doet deze liefdesrelatie mij werkelijk stralen en sprankelen?

Sinds kort heb ik een nieuwe liefdesrelatie. En – wauw – wat ik nu meemaak, kan ik nauwelijks nog met woorden beschrijven. Ik ervaar namelijk dat als twee bewuste personen, die hun volle potentieel (willen) leven, zich helder afstemmen op hun Ziel, zij een liefdespartner kunnen aantrekken met wie zij zo’n unieke alchemie hebben, dat zij samen dingen kunnen doen en bereiken die ze alleen niet zouden kunnen. Ik ervaar voor het eerst in een liefdesrelatie dat we door de fusie van onze beide Zielen tot dingen in staat zijn, waartoe we alleen niet in staat zouden zijn. Door onze unieke alchemie verhoogt zich niet alleen ons eigen potentieel, maar openen zich ook ongekende nieuwe mogelijkheden en dimensies.
Krachtige verhogende energieshifts, heldere kijkjes in andere (parallelle) dimensies en heldere ingevingen en nieuwe manifestaties zijn volgens mij nog maar het begin!
Voor het eerst in mijn leven zit ik rechtop in mijn stoel en denk ik: Exciting – Now we’re talking!!

Zo graag wil ik anderen uitnodigen om zichzelf dit ook te gunnen. Als ik dit kan bereiken, kunnen anderen dit ook!

Voor degenen die dit zelf ook willen ervaren:
Zielenvreugde komt aan het eind van dit jaar met nieuwe producten, namelijk:
Soul Relation Shift & Soul Relation Reading

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.