Omdat het goed voor mij is? – 22 september 2014

Ik was net voor de tweede keer weer hardlopen (ok, lees: Als een slak joggen), met zo’n beginnershardloopschema. Ik had me namelijk bedacht dat dat goed voor me zou zijn – not – geeft mijn Ziel als signaal helder en duidelijk (LOL)?
1) Toen ik aan het uitlopen was, kwam er een nogal excentriek uitziende vrouw naast me lopen die zomaar zei dat ik niets hoefde op te bouwen en me kritisch vroeg of ik wel naar mijn lichaam luisterde;
2) kijk ik bij thuiskomst op mijn smartphone, staat daar meteen als eerste item: “Waarom een work-out niet helpt”;
3) was het tweede berichtje dat ik zag: “Door vandaag niet te handelen, betreed je de poort van genezing”.
Ik berg mijn hardloopschoenen maar weer fijn op.
‘k Moest maar weer eens een heerlijke sauna boeken?!

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.