Onze multidimensionale ziel manifesteert zich in onze aardse realiteit – 19 mei

Wat een bijzondere tijd is het toch voor diegenen die het spel van het afgescheiden ego hebben doorzien en de wereld steeds helderder door de ogen van hun ziel waarnemen. De laatste slierten van de sluiers van dat ego verdwijnen en de wereld van de ziel openbaart zich. Eén van haar facetten die ik op dit moment in mijn dagelijks leven steeds sterker waarneem, is haar multidimensionaliteit.

Ik wist al wel dat we tegelijkertijd in meerdere dimensies bestaan en ervaringen opdoen en dat Isabelle hier op aarde slechts één van mijn (bewust)zijnsvormen is. Tot voor kort maakte ik enkel contact met deze andere dimensies in mijn dromen of door mijn ogen te sluiten en mij via het Bronbewustzijn op mijn ziel af te stemmen. Zo kon ik helder met de ziel van mezelf of anderen communiceren en helderheid en heling, oftewel bewustwording, faciliteren. Op deze manier communiceerde ik met (bewust)zijnsvormen in andere levens op aarde en in andere dimensies. Ten gevolge hiervan nam ik ook in mijn dagelijks leven al duidelijk een shift naar het perspectief van de ziel waar: Het leven van lijden en negativiteit maakte steeds meer plaats voor het daadwerkelijk vrij en vreugdevol leven van mijn zielemissie, passie en zieletalenten. Ik kende steeds vaker de diepere oorzaak van bepaalde gebeurtenissen en zag steeds helderder wat mijn ziel in een bepaalde situatie van mij verlangde. Het bleef echter wel steeds de aardse materiële dimensie die ik in mijn dagelijks leven met open ogen waarnam.

Nu het kijken door de ogen van mijn ziel steeds meer als vanzelf gaat, merk ik dat ook de sluiers tussen de aardse en de andere dimensies in mijn dagelijks leven waarneembaar beginnen weg te vallen. Ik ervaar bijvoorbeeld steeds vaker overdag dat de aardse projectie wat hapert of dat ik even wat minder aanwezig ben en dat op dat moment een zijnsvorm van mezelf in een andere dimensie aandacht vraagt. Deze zijnsvorm laat zich ook steeds vaker bewust aan mij zien als ik voor Zielenvreugde werk.
Toen ik laatst ontspannen in bed lag, kon ik helder waarnemen dat ik in een andere dimensie mezelf aan het bekwamen was om tussen verschillende dimensies te kunnen reizen. Ik zag mezelf focussen op coördinatoren, ik voelde de snelheid en dat ik er nog wat onhandig in was. Niet alleen wist ik helder wat er gebeurde, omdat mijn ziel het mij vertelde, maar ik kon het dus tegelijkertijd ook zelf in beelden en lichamelijke sensaties waarnemen.
In mijn liefdesrelatie begin ik nu bijvoorbeeld ook overdag te ervaren dat mijn liefdespartner en ik ook in andere dimensies samen komen en dat de ontwikkeling van onze aardse liefdesrelatie, bijvoorbeeld de timing van onze tijd alleen of samen of de vorm van intimiteit, nauw samenhangt met het werk van onze andere (bewust)zijnsvormen. Ook dit uit zich steeds vaker in de vorm van heldere ingevingen, beelden en lichamelijke sensaties, gewoon als ik mijn aardse ogen open heb en hier met mijn dagelijks leven bezig ben.

Ik vind het bijzonder dat nu de tijd gekomen is dat we, althans diegenen die daarvoor kiezen, ook in ons dagelijks leven onze multidimensionaliteit weer gaan waarnemen. Mijn ziel vertelt me dat ze haar verscheidene (bewust)zijnsvormen, met hun eigen ervaringen, gaven en talenten, in haar rol als mens bewust bijeen aan het brengen is. Ze wil haar potentieel als mens ervaren. We zijn immers een spiritueel wezen dat heel en multidimensionaal is. Door ons weer met onze andere (bewust)zijnsvormen te verbinden, ermee te communiceren en deze energieën in ons te integreren, worden we als mens steeds completer en zullen we als mens gaan beschikken over hele nieuwe energieën, talenten en mogelijkheden. Zaken als telepathie, heldere waarnemingen van andere dimensies en directe manifestatiekracht van nieuwe fenomenen zal gewoon worden.

Het is pas een eerste voorzichtige glimp die ik zo nu en dan ontvang, maar wat word ik enthousiast van deze nieuwe dimensionale wereld!

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.