Onze Ziel is in Liefde met alles en iedereen – 15 januari 2015

Soms is het tijd om veranderingen aan te brengen in ons leven, bijv. om bepaalde gewoontes te veranderen of om afscheid te nemen van bepaalde mensen, gewoon omdat het niet meer past, omdat onze Ziel zich weer verder wil ontwikkelen. Als we durven te luisteren naar onze Ziel, als we durven mee surfen op de Flow, voelen we ons krachtig, vreugdevol en vervuld. We zijn werkelijk aanwezig met onze unieke talenten en genieten ten volle van wat het leven ons geeft. We voelen dat het klopt. We bloeien.

Voor mij is het op dit moment duidelijk weer tijd voor nieuws. Mijn Ziel geeft duidelijk aan dat ze haar potentieel heeft verhoogd en ze die ook wil leven. Ik voel het in de energie. Ik zie ook dat er nieuwe mensen in mijn leven verschijnen en dat andere contacten niet meer stromen, dat de vreugde er uit is. Zonder oordeel. Het klopt.

Soms zie ik mensen struggelen met het loslaten van het oude en het kiezen voor het nieuwe. Ze denken dan dat ze niet liefdevol naar de ander zouden zijn en voelen zich schuldig of egoïstisch. Ze houden zich klein, ze zitten gevangen in de verhalen (en angsten) van het ego. Ze durven niet groots te zijn.

Dat zijn altijd mooie momenten, vind ik, om je weer te herinneren dat als we ons ware Zelf zijn, als we verbonden zijn met onze Ziel, we te allen tijde in Liefde zijn met alles en iedereen. Een keuze die mijn Ziel mij laat maken is dan ook te allen tijde goed voor de ander. Alleen het ego van een ander zal zich misschien verzetten. We dienen elkaar door te luisteren naar onze Ziel en groots te durven zijn.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.