Soul Reading

Zielenvreugde Soul Reading – Omdat je wilt ervaren dat jij en je ‘verlichte’ pad wérkelijk worden gezien

Haarscherp en direct glashelder tot in de kern
Soul Reading geeft vanuit de Bron direct helder en accuraat inzicht en bewustwording tot in de kern van wat jou belemmert om werkelijk vrij voluit vanuit de vreugde en zuiverheid van je Ziel te leven. Soul Reading is to the point, legt de essentie direct bloot. Je Ziel wordt liefdevol aangeraakt, je wordt helder en wakker, zodat je ten volle het leven, de passie en talent kunt leven waarvoor je geboren bent, zodat je de vreugde kunt zijn die je ten diepste bent.

Een Soul Reading is echt wat voor jou als je:
– meteen jouw unieke zielemissie, jouw levensvreugde & vervulling, wilt ontdekken
– snel de stem van je sprankelende Ziel weer wilt horen over welk thema dan ook
– voelt dat je van je ‘verlichte’ pad af bent en je wilt weten hoe je snel weer in de flow van je sprankelende ziel komt
– wilt weten waarvoor je nu hier op aarde bent, wat jouw unieke zieletalenten, passie en talenten zijn, en hoe deze voluit in overvloed, dus moeiteloos zonder angst en tekort, op aarde neer te zetten
– wilt weten waarom een bepaalde blokkade zo hardnekkig is, waarom je deze vasthoudt en hoe deze écht los te laten
– wilt weten waarom je een specifieke situatie of relatie in je leven hebt aangetrokken en hoe deze te wijzigen of los te laten.

Zielenvreugde Soul Readings kenmerken zich door hun hoge kwaliteit. Ze zijn zuiver, glashelder tot in de kern en gedetailleerd. Aldus de ervaringen van vele mensen die jou voorgingen. Klik hier voor meer ervaringen.

Een Soul Reading brengt meteen al diep bewustwording en transformatie in jou tot stand. Soms zit er in ons echter een diep vastgeroeste blokkade, waar je maar niet van af lijkt te komen en die je maar blijft saboteren. Als dat het geval is bij jou, of als je meteen gaat voor een diepe wezenlijke transformatie tot in de kern omdat je nu meteen de krachtige weldadige flow van je sprankelende ziel wilt ervaren, dan is een Soul Aligment Shift een mooi vervolg op een Soul Reading. Deze shift in jou werkt natuurlijke krachtig door in je dagelijks leven. Meer informatie over de Soul Alignment Shift vind je hier.

Leef moeiteloos voluit je zielemissie

Praktische informatie
Je bent van harte welkom om voor een Soul Reading bij Zielenvreugde in Haarlem langs te komen. Je kunt de Reading echter ook op afstand live per telefoon, Skype, via de mail of mp3 ontvangen. Opname, het vaker kunnen afluisteren van de soul reading, bekrachtigt de diepe energetische werking.

Een sessie duurt zolang als jij dat wenst. Ze kost voor 30 minuten € 55 inclusief btw (en voor elk kwartier extra € 25).

Ook is het mogelijk om een 3-rittenkaart te kopen voor telkens 30 minuten ad € 135 inclusief btw, op te maken binnen 3 maanden.

Klik hier om meteen de gratis channeling te ontvangen – zodat je je jouw sprankelende ziel nu direct weer ervaart