Soul Alignment Shift

Soul Alignment Shift – Omdat je snel de illusie van jou belemmerende blokkades tot in de kern wilt doorzien & je zonder uitstel de diepe vervulling van jouw moeiteloos stromende vreugdevolle essentie wilt ervaren

Wat doen Soul Alignment Shift sessies

Deze sessies faciliteren via het Bronbewustzijn snel liefdevol een diepe wezenlijke shift tot in de kern in jou. Ze openen je namelijk voor de dimensie van je vrije sprankelende Ziel. Jouw ziel die licht, heel en compleet is. Die krachtig, één en verbonden is met al wat is. Ze maken je vrij om ten volle het vervullende leven, met jouw unieke passie en talenten, te leven waarvoor jij geboren bent. Ze maken je vrij om te leven vanuit ware liefde, vreugde en vervulling. Vrij om voluit te leven vanuit flow, passie en bezieling. Ze brengen je bij je authentieke vreugdevolle Zelf.
Kortom: Deze diepgaande sessies stellen je in staat om ten volle Jouw Leven, zoals jouw ‘verlichte’ Ziel het bedoeld heeft, te leven.

Ben jij er werkelijk klaar voor?

Het is werkelijk een diepgaande, wezenlijke transformatie – uiteraard kan dat alleen als jij daar werkelijk klaar voor bent. Als jij er klaar voor bent om de verantwoordelijkheid te gaan nemen voor het creëren van jouw leven. Dan identificeer je je voortaan niet meer met het slachtofferschap van het afgescheiden angstige ego, maar zie je jouw leven vol inspiratie en overvloed door de heldere ogen van je Ziel. Je (h)erkent de krachtige ‘verlichte’ creator die jij bént. Dus, ben jij klaar voor empowerment tot in de kern?

Ik leef vanuit mijn verlichte ziel

Praktisch
Een Soul Alignment Shift sessie duurt anderhalf uur en kost € 155 (inclusief btw). De sessie vindt plaats in Haarlem of via Skype.

Ook is het mogelijk om een drierittenkaart te kopen voor € 395 (inclusief btw), op te maken binnen 6 maanden. Een enkele sessie brengt al diepe wezenlijke bewustwording en transformatie, maar soms wil je gewoon een megastap maken.