Soul Relationship Reading

Soul Relationship Reading

Een sprankelend en vervullend liefdesleven
Soms is de flow uit onze liefdesrelatie. Dan sprankelt ze niet meer. We voelen zwaarte. Soms betekent dat dat onze Ziel klaar is met deze relatie. De relatie met deze partner heeft dan haar functie in het kader van de ontwikkeling van onze Ziel vervuld. Dit kan ook betekenen dat we toe zijn aan een nieuwe stap met deze partner. Dit kan de stap zijn van een ego liefdesrelatie naar een liefdesrelatie vanuit de Ziel, of een bewuste volgende stap in een liefdesrelatie van de Ziel.

Til je liefdesrelatie op naar het niveau van de Ziel
Als je leeft vanuit je Ziel en je samenkomt met een liefdespartner die wezenlijk bij jou past, dan ervaar je dat jullie groei en bloei optimaal worden gestimuleerd, dat de unieke talenten en creativiteit waarmee jullie geboren zijn ten volle tot hun recht komen.
Je bekrachtigt elkaar in jullie zijn en er ontstaat door de alchemie van jullie unieke energieën iets geheel nieuws. Samen ben je tot dingen in staat die je alleen niet zou kunnen. Ongekende nieuwe mogelijkheden en dimensies komen binnen jullie ervaringsveld. Welke deze precies zijn, hangt af van jullie unieke zielemissie en uniciteit.

Inhoud van de Liefdesrelatie Soul Reading
De Liefdesrelatie Soul Reading is precies afgestemd op wat er nu speelt en belangrijk is voor jou/jullie en de liefdesrelatie. Oorzaken van blokkades worden feilloos blootgelegd. De Reading geeft in elk geval diep helder inzicht met betrekking tot jouw/jullie unieke zielemissie en -talenten, jouw/jullie zieleverlangens op liefdesgebied, de unieke alchemie en potentie van jullie samen, jullie liefdesrelatie, en wat jullie concreet nodig hebben om die daadwerkelijk te kunnen leven. Je bent in de gelegenheid om zelf concrete vragen in te brengen.

De Liefdesrelatie Soul Reading geeft diepgaand bewustwording en innerlijke transformatie. Je Ziel wordt tijdens de Reading vanuit het Bronbewustzijn diep en liefdevol aangeraakt, je zieleherinnering komt terug, blokkades komen vrij en laten los. De Reading werkt diep door in de periode na de sessie. Het effect van de Reading is extra krachtig als jullie de Reading samen in elkaars aanwezigheid doen. Dit hoeft uiteraard niet. Ook de eventuele opname van de Reading, de mogelijkheid om deze in de komende tijd (vaker) af te luisteren, versterkt de werking.

Wil je, samen of alleen, meer, dan kan een Soul Alignment Shift een mooie volgende stap zijn. Zie voor informatie daarover de pagina Soul Alignment Shift. Je kunt deze sessie juist wel of juist niet in elkaars aanwezigheid doen. Het ervaren van de sessie in elkaars aanwezigheid kan de shift in jullie en je relatie juist bekrachtigen.

Singles
Verlang je als single naar een liefdespartner die werkelijk bij je past? Vraag je je af waarom die liefdespartner nog steeds niet op je pad is verschenen? Een Liefdesrelatie Soul Reading geeft je helder bewustwording tot in de kern, het laat je tot in de kern ervaren waarom jouw liefdesleven op dit moment is zoals het is. Ze laat je ook helder zien wat in jou energetisch mag shiften naar het niveau van de Ziel, opdat je wel precies dat liefdesleven aantrekt dat wezenlijk bij je past. Ook voor jou als single kan een Soul Alignment Shift een mooi vervolg zijn.

Praktisch
Een Liefdesrelatie Soul Reading kost voor jou, als single of als je de reading alleen voor jezelf aanvraagt, € 25 voor 15 minuten, € 55 voor 30 minuten en voor jullie als stel samen € 75 voor 30 minuten. Zoals hierboven al vermeld, als je als stel de Liefdesrelatie Soul Reading in elkaars bijzijn beluistert, dan werkt zij extra diep in jullie door. Zo ook het telkens na afloop vanuit het hart samen delen wat je heb ervaren en wat de reading met jou doet. Zij brengt de intimiteit met jezelf en elkaar weer op gang. De sessie vindt plaats bij Zielenvreugde in Haarlem, of via Skype of mp3.

Liefdesrelatie Soul Reading Abonnement
Het is ook mogelijk om de Liefdesrelatie Soul Readings als abonnement te ontvangen. Je ontvangt dan vier weken lang wekelijks een reading. Deze serie van readings werkt dan extra diep in jou/jullie door. De kosten voor 4 readings bedragen voor singles in plaats van € 100 resp € 220 slechts € 80 resp € 195 en voor stellen in plaats van € 300 slechts € 275. Je mag een wezenlijke shift verwachten.

Klik hier als je meteen je gratis channeling wilt ontvangen om jouw zieleconnectie weer te ervaren