Testimonials

Zielenvreugde Testimonials

Lorraine van Wijngaarden
Wauw…wat een mooie, rake Soul Relationship Reading heb je ons gegeven.
Soms is het lastig om uit te leggen wat er diep vanbinnen in mij speelt en zoek ik naar de juiste woorden. Die heb jij nu gegeven; een vertaling van mijn ziel, onze ziel.
Zelfs nu vind ik het lastig om er woorden aan te geven. Het is zo kloppend. Zo voelbaar. Een opluchting ook, JA, dit is wat onze ziel nu verlangd… en daar mogen wij nu gehoor aan gaan geven.

Gerardina Keyzer
Vanmorgen een geweldige Soul Alignment Shift sessie gehad met Isabelle Eichhorn van Zielenvreugde. Het was een weg naar binnen. Een weg naar het weten wat mijn gave is om hier uit te dragen.
Heel mooi en zuiver begeleidt door Isabelle.
Een wondermooie ervaring. Op de weg naar binnen werden als vanzelf blokkades geheeld. Dank je wel Isabelle. Zo’n rustig kalm haast niet te omschrijven gevoel van binnen nu.

Pauline Van der Meer
2 Maanden geleden heb ik een soul reading van Isabelle per mail mogen ontvangen. Confronterend en treffend. Deze reading werkte nog lang na bij me en heeft veel inzicht gegeven, waardoor ik een behoorlijke groei doormaakte. Gisteren, ca 2 maanden na de eerste reading, ontmoette ik Isabelle opnieuw tijdens de Geluksroute in Haarlem. Opnieuw las zij wat er werkelijk speelt en dit op een integere, uiterst professionele wijze. Ik voel me een dag erna volop in mijn kracht staan en alles borrelt en bruist weer, iets wat al lang geleden was. Ik kan het ’t best omschrijven als “thuiskomen bij jezelf”. Natuurlijk is het de bedoeling dat ik degene ben die het gaat doen, beleven, ervaren, maar met de hulp van Isabelle heb ik nu de tools in handen om de klus te klaren. Lieve Isabelle, dankjewel dat je op m’n pad bent gekomen.

GertJan Knüwer
Isabelle weet, zonder dat ze vooraf geïnformeerd is direct naar het (mijn) pijnpunt van het moment te gaan en het te benoemen. Geen geruststellende complimentjes.
Je krijgt inzicht in jezelf daar waar het vastgedraaid en geblokkeerd is. Zij geeft aan wat nodig is. Je wordt uitgenodigd ‘jouw talenten’ die worden benoemd, die je herkent maar ook hebt weggestopt, waar je onzeker over bent, die overeenstemmen met je zielenmissie, dáár op te vertrouwen en die gaan te gebruiken. Dankjewel, wat verhelderend en vertrouwen gevend.

Dick van Someren
Wat een bijzondere ervaring dit maandtraject met Isabelle en onze zielengroep. Isabelle blijkt een fantastische, gedetailleerde reader te zijn. To the point, warm, menselijk en betrokken, waardoor t samen met haar stem echt passend binnenkomt. Er is veel bewust geworden, mooie handreikingen en nieuwe flow.

Jolanda Zegers
Heel hartelijk bedankt voor het maandtraject. Ik heb heel veel gehad aan de persoonlijke readings en het is zo fijn dat deze readings opgenomen zijn, zodat ik ze terug kan luisteren. Dat doe ik regelmatig en elke keer hoor ik weer iets nieuws. De readings hebben mij teruggebracht naar mijn pad. Zo nu en dan vind ik mezelf weer op een kruispunt in mijn leven en zie de noodzaak van verandering. Wat er tot nu toe gebeurd is, is dat mijn leventje zich toch weer op de ‘oude’ voet voortzette met een groeiend ongenoegen bij mij. Na het april maandtraject heb ik sterk het gevoel dat de, voor mij, zo noodzakelijke verandering geankerd is. Ik mediteer weer met het gevolg dat er rond mijn hartstreek een prettige sensatie waar te nemen is. In het dagelijks leven merk ik dat mensen mij weer zien. Ik voel me meer ontspannen. Als ik iets wil doen of zeggen dat mij angstig maakt en het daarom bijna niet doe of niet uitspreek, dan denk ik aan mijn mooi zwarte angst merrie en zeg of doe ik het toch. Wat een opluchting. Ik voel me mooi, bijzonder en wijs.

Vic Lamboo
Je groepschanneling die je voorafgaande aan ons weekend voor onze spirituele groep deed, sloot perfect aan bij de groep en ons weekend. Alsof jij de groep en het thema van het weekend kende. Jouw reading zet het veld neer en verdiept het. Je hebt (van te voren) de richting van het weekend heel goed aangevoeld. Het was fantastisch. Je brengt inspiratie, levendigheid en licht zowel naar de groep als naar elk individu. Er is veel dankbaarheid voor je afstemmen op onze groep. Jouw bijdrage in het geheel was heel goed afgestemd. Jouw verwoording is erg mooi. Het raakt ook de diepere lagen. Iedereen heeft er wat aan. Op welk niveau je je ook bevindt.

Richard Hereijgers
Het zielenflow maandtraject van Isabelle was bijzonder inspirerend. Ik kon deze inspiratie wel gebruiken toen ik er aan begon. Het bracht me rust om weer nieuwe ideeën te laten doorkomen en wat helemaal geweldig is: Ik ben in deze maand mijn tweelingziel tegengekomen en sindsdien hebben we een hele fijne relatie. Het contact met Isabelle was altijd leuk. Ze doet haar praktijknaam Zielenvreugde zeker eer aan.

Iris Vinke
Ik geloof dat ik in het Zielenflow Community Maandtraject van april ten diepste heb ervaren dat mijn ziel het krachtigst verbonden is met zijn. Dat is geen statische situatie, het is beweging, het is rust. Het is liefdevol mijn ego de andere twee handen van de vier op 1 buik laten zijn. Ik ontmoet weerstand, afwijzing, oude ervaringen en ik ben er ‘bij’. Het is mijn leven met mijn keuzes en dat stroomt. Een open water.

Tanja Claassen
Lieve Isabelle, dankjewel voor afgelopen maand. Het heeft me veel gebracht. Vooral een stuk erkenning van mezelf. Datgene dat ik eigenlijk ook zo voelde, maar wat ik moeilijk kon verwoorden. Het mag er zijn. Ik mag daarin zijn. Dat geeft me tranen van dankbaarheid. Je hebt bevestigd voor mij dat ik mijn eigen weg mag gaan, als kind van het Licht.

Klik hier voor de download van jouw gratis channeling om jouw eigen sprankelende ziel weer te ervaren

Ervaringen met Zielenvreugde