True Happiness – 25 november 2014

Ik heb geen flauw idee wat het leven mij morgen, overmorgen of volgende week precies zal brengen. Ik heb geen flauw idee welke mensen, ontmoetingen en ervaringen op mijn pad gaan komen. Ik heb geen flauw idee welke emoties in mij zullen worden getriggerd of welke mensen, relaties en percepties ik zal mogen loslaten. Ik heb geen flauw idee.

Wat ik wel weet is dat ik er echt voor kies om – hoe spannend ook – mij over te geven aan de diepere wijsheid van mijn Ziel en het leven. Wat ik wel weet is dat ik er voor kies om helemaal mezelf te zijn en anderen helemaal te laten zijn wie zij zijn zonder enige druk, controle of moeten. Wat ik wel weet, is dat ik gelukkig ben. Ik ben zo gelukkig – precies met alles wat er nu is – daarom – het IS.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.