Waarom krijg je een miskraam?

Waarom werd dit kindje toch niet bij mij geboren? @ Mila

Het was al de derde vriendin die mij vroeg of ik een kinderwens had. En omdat ze al de derde in zeer korte tijd was, besloot ik maar eens te vragen waarom ze dat vroeg. Nou, zei ze, ik zie een meisje in je energieveld. Bij haar antwoord grijnsde ik van oor tot oor. Ik was me eigenlijk helemaal niet bewust geweest van een kinderwens.

Toen ik thuiskwam, vertelde ik dit mijn toenmalige vriend (deze ervaring is al even geleden, maar ik merk dat ze nu graag gedeeld wil worden). Hij stelde voor dat ik contact met haar zou maken. Ik werd enthousiast. Ik wist dat kinderen en ouders elkaar heel precies uitzoeken. Dat het op zielsniveau nooit toeval is als een kindje bij je geboren wordt. Ik nodigde haar dus uit om contact met mij te maken.

Die nacht bezocht ze mij. Ze verscheen en zei: Hallo, ik ben het, je aanstaande dochter. En ze gaf mij haar naam. Ik maakte nog een grapje dat ik het een stomme naam vond en dat ze daar nog maar eens over moest nadenken en dan mocht terugkomen. Wat een bijzondere ervaring was dit (en natuurlijk vond ik haar naam fantastisch)!

In de daarna volgende tijd raakte ik zwanger. Ik voelde het helder. Ook een vrouw, waar ik voor een reading kwam, zag dit al voordat ik het haar had verteld. Zo ontstond het dat ik in de paar weken erna veelvuldig contact met haar maakte. Ik vroeg haar van alles. Onder meer waarom ze mij en mijn toenmalige partner uitgezocht had, wat het geschenk was dat ze de wereld kwam brengen, wat we elkaar over en weer te bieden hadden en wat ze van ons in het bijzonder nodig had. Ook bleek dat ze in een ander leven ook mijn dochter was geweest. Maar dat we in dat leven niet samen konden zijn.

Ook voelde ik haar in die weken afdalen vanuit de dimensie waar ze was naar een dimensie dichter naar de aarde toe. Om zich te gaan voorbereiden op een daadwerkelijke geboorte. Toch werd ik weer ongesteld. Dat betekende dat ze zich weer had ontkoppeld.

Onze communicatie bleef echter nog een tijdje. Het was geen toeval dat ze weer vertrokken was. Ze wilde enkel even contact met mij komen maken. Om mij gevoeliger te maken en te openen voor de communicatie met ongeboren kinderen (waaruit in mijn bedrijf de Unborn Child Readings zijn ontstaan). Ook had ze ter oriëntatie van een eventuele geboorte gewoon even gevoeld hoe het in deze aardse dimensie zou zijn.

Ze vertrok, ook omdat het écht mijn keuze moest zijn om nu weer haar moeder te gaan zijn. Ze bleef nog een tijd lang dichtbij. Net zo lang tot ik mijn keuze had gemaakt. Mijn bewuste keuze om nu niet voor een kindje te kiezen. Inmiddels is ze nu alweer geruime tijd verder gegaan op haar zielepad. Ik kan haar contacten. Maar dat verlangen is er niet.

Het is zo mooi als je afstemt op de zieledimensie. Niets is toeval. Onze ziel kiest haar geboorte, haar ervaringen, ontmoetingen en dood nauwkeurig. Om ons daarvan weer helder gewaar te kunnen zijn, om bewust ons verlichte leven te leven, hoeven wij ons enkel weer te openen voor die prachtige sprankelende ziel die wij zijn.

ps.
Als je ook graag een reading van je aanstaande of net geboren kindje wilt, of wellicht een niet geboren kindje, zie dan mijn websitewww.zielenvreugde.nl voor Soul Readings.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips met de tags , , , . Bookmark de permalink.