Wat betekent het om werkelijk mezelf te zijn in deze aardse dimensie? – 7 mei 2017

Voor mij betekent dit dat ik mij herinner wie ik wezenlijk ben, namelijk een intelligentie, die licht, liefde en vreugde is en die zich heeft geprojecteerd in deze aardse dimensie; een intelligente ziel die is geïncarneerd om zich haar grootsheid te herinneren en deze als mens ten volle te belichamen en in te zetten voor het grote geheel.

Om in deze aardse dimensie volledig mijn ware zelf te kunnen zijn is het belangrijk om een gezond functionerend lichaam, een heldere geest en een geopend hart te hebben. Alleen zo kunnen mijn denken, voelen en handelen een directe manifestatie van mijn grootsheid zijn. Dit betekent dat ik mij ontdoe van alles wat voor mij niet zuiver is, oftewel van dat wat niet resoneert in mijn licht, liefde en vreugde. Ik merk dat gedachten, emoties en lichamelijke gesteldheden die in onbewustzijn gemanifesteerd zijn, als vanzelf worden verlicht, zodat lichaam, geest en ziel één zijn. Zo wordt mijn ego volwassen en krachtig en werkt het met mijn ziel samen, als één.

Werkelijk mezelf zijn betekent voor mij zien dat ik werkelijk wilde incarneren. Zien dat ik werkelijk thuis ben in deze aardse dimensie. Zien dat ik het mens zijn wilde ervaren. Mens zijn betekent voor mij niet vastzitten in identificatie met drama, de illusie van het lijden. Juist niet. Het mens zijn in deze aardse realiteit is voor mij, gelet op haar heldere en extreme spiegels, bij uitstek geschikt om als ziel helder de sluiers van onbewustzijn te ervaren, ze op te lichten en me mijn grootsheid te herinneren.

Werkelijk mezelf zijn betekent voor mij dat jij en ik samen ons onze grootsheid herinneren en vieren op aarde in liefdevolle verbinding met al wat is.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.