We zijn klaar voor de Shift van ego-mens naar Ziel-mens – 21 april 2015

De laatste tijd shift de een na de ander voor mijn ogen als vanzelf terug in de verbinding met zijn Ziel. De een na de ander herkent wie hij of zij ten diepste is en waarvoor hij of zij op aarde is. De een na de ander komt thuis in zichzelf. Steeds sneller doorzien mensen hoe ze zich laten strikken door het ego en hoe hier uit te geraken. Velen van ons zijn er klaar voor. Ik geniet. Ik vind het prachtig om getuige te mogen zijn van de thuiskomst van Zielen, om deze thuiskomst te mogen faciliteren. Graag geef ik je hier een inkijkje in wat er dan precies gebeurt tijdens een energetische sessie (bij mij).

Als jij zover bent, als jij er klaar voor bent om als mens weer helemaal heel te zijn, om de praatjes van je ego te gaan doorzien en je weer bewust te worden van je Ziel en haar Wijsheid, brengt jouw Ziel je de juiste instrumenten voor heling en bewustwording op je pad – de juiste personen, situaties, workshops of energieën. Sommige mensen voelen dan dat ze heel graag naar iemand willen gaan die ze ondersteunt door ware bewustwording aan te reiken en zo de diepe energetische transformatie in ze te bewerkstelligen. Misschien kom ik dan – zgn. “toevallig” wink-emoticon – op je pad. Jij en ik zijn op dat moment een perfecte match. Ik met mijn unieke ziele-energie en -kwaliteiten en jij als degene die de diepe energetische shift terug naar je ware Zelf, oftewel je Ziel, wil maken (Ik gebruik bewust de termen healer en healing niet, omdat ik die woorden altijd wat misleidend vind; het suggereert voor mij namelijk dat iets buiten je jou zou kunnen helen).

Wat gebeurt er dan als je voor een energetische sessie bij mij bent? Ik maak mezelf leeg en zorg er voor dat ik goed gegrond ben. Vervolgens verbind ik mij met het Bronbewustzijn, dat vervolgens vrij door mij heen stroomt. Ik ervaar mijn heldere zuivere essentie. Ik ervaar dat ik een helder doorgeefluik ben. Ik ervaar dat Liefde is. Vanuit deze staat van zijn nodig ik jou en je Ziel uit in deze energie, in deze staat van zijn. Jij bent dan als het ware zelf verbonden met het Bronbewustzijn, jij maakt dan contact met jouw Essentie, de onvoorwaardelijke liefde die jij ten diepste bent. Daardoor ben jij zelf in staat om de illusies van je ego te doorzien en als vanzelf te shiften naar je Essentie. Bij de een ben ik slechts ten volle liefdevol aanwezig op alle energetische lagen waar iemand moet zijn, en een ander help ik wellicht wat meer op weg. Feit is dat jouw Ziel leidt, omdat jij er klaar voor bent. Feit is dat het de laatste tijd razendsnel en wonderbaarlijk gemakkelijk gaat. We zijn er klaar voor en de energie op aarde ondersteunt ons daarin.

Ik vind het werkelijk wonderlijk en prachtig om getuige te mogen zijn van de thuiskomst van jullie Zielen.

 

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.