Weer een cadeau van het universum – 22 maart 2014

Het wordt me op dit moment weer eens zo duidelijk gemaakt, dat het universum ons precies geeft waar onze Ziel naar verlangt.

Mijn Ziel verlangde naar nog meer aanwezig zijn, nog meer stralen, naar nog meer haar talenten werkelijk leven. Ik voelde haar roep om mijn hart verder voor haar te openen, maar ik gaf haar niet wat ze vroeg. Ik bleef veilig in mijn comfortzone. Ik bleef in mijn overlevingsmodus, door me aan te passen, door schijnveiligheid en liefde buiten mezelf te zoeken. Ik sloot compromissen die mijn sprankel en licht doofden, die de levensstroom in mij tot stilstand bracht.

Toen bracht het universum mij deze ervaring, die mijn hart zo rauw opent. Een ervaring die aan de buitenkant zo onschuldig en oppervlakkig lijkt, maar die mij genadeloos opent voor die diepere lagen die ik met mijn voelen wilde omzeilen.

Dankjewel universum voor dit cadeau. Dankjewel dat ik er nu voor kies om te stoppen met die overlevingsmechanismen, dat ik er werkelijk voor kies om nu mijn licht en sprankel voor niets en niemand meer te doven, dat ik mezelf eindelijk lief heb, maar wat doet het ff pijn.

Wat is het ontroerend, dit tedere, kwetsbare en gevoelige wat in mij nu eindelijk naar boven komt. Wat zijn deze stromende tranen helend. Zo puur, zo sereen, mijn prachtige Ziel.

Voor mij zo waar: Als je naar het licht wilt, moet je je schaduw meenemen!

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.