Wees de liefde die je bent – 21 augustus 2014

Er wordt zoveel gediscussieerd over strijd en agressie in de wereld, over wie nu de boosdoener is, over wie nu dader en slachtoffer is.
Voor mij zijn daders ook slachtoffers, namelijk net als slachtoffers, slachtoffers van onbewustzijn. Sympathie of veroordeling van de een houdt automatisch ook de ander in stand.

Voor mij is werken aan het verhogen van je eigen staat van bewustzijn de ultieme remedie voor vrede in de wereld, want met onze verhoogde staat van zijn, als we weer de liefde zijn, resoneren en uitstralen, die we ten diepste zijn, wordt onbewustzijn automatisch aangeraakt en getransformeerd in liefde.

Ik kon het net zo mooi zelf ervaren. Ik voelde wat zware energie, voelde me even niet echt happy. Toen een prachtig iemand met die hoge liefdestrilling contact met mij maakt, mij aanraakte, switchte ik als vanzelf weer naar die natuurlijke staat van zijn, voelde ik gelukzaligheid, dat ik intens straalde. Redenen, die ik zocht in de buitenwereld, om me niet happy te voelen vervielen. Zo mooi voelde ik dat je staat van zijn totaal niets te maken heeft met hoe je levenssituatie op dat moment is.

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.