Wil je samen met mij ademen

Wil je samen met mij ademen?
Als onze zielen samen ademhalen

We liggen samen. Op jouw bed in jouw goddelijke bedstee. Met de intentie om samen te zijn. Om samen adem te halen. Want we verlangen naar verdieping. En verbinding. Allebei.

In het begin ben ik nog onrustig. Is mijn hoofd nog actief. Ik ben me ervan gewaar dat je op mijn arm ligt. Eigenlijk stoort het me. Toch zeg ik niets. Waarom eigenlijk niet. Ik mag toch nog beter voor mezelf gaan zorgen. Zeg ik tegen mezelf.

Ik focus me op mijn ademhaling en maak een zacht geluid bij het uitademen. Net als jij. In het begin voelt het nog wat geforceerd. Onwennig. Maar de trilling van mijn stem in mijn lichaam is prettig. Ontspant mij. Ik kom tot rust. In het nu.

Dan draaien we ons naar elkaar toe. Onze buiken raken elkaar. En we ademen. Bewust samen. Onze stem trilt zacht bij onze uitademing. Het resoneert steeds dieper in mijn lichaam. Tegen jouw lichaam. Ik leg mijn hand op je rug aan de achterkant van je hart. Nu voel ik ook jouw lichaam resoneren. Het wordt zacht. Steeds zachter. En stil. Steeds stiller.

En plotseling als vanzelf ademen onze lichamen synchroon. Als één. Als één ademhaling. Ik merk dat ik geen onderscheid meer kan maken tussen jouw borstkas en die van mij. Of tussen jouw buik en die van mij. Ze lijken één. Warm en zacht. Geopend. Als ruimte.

We doen onze ogen open en zien elkaar. We zijn diep samen. Waarachtig. Ik voel zoveel zachte aanwezigheid. Zoveel liefde. Zo intens. Onbevangen. Puur. Ik voel haar. Ben haar. Ik zie haar ook in jouw ogen. Jij. Zo aanwezig. Wat ben je hemels. Zo mooi. Zo onbegrensd. Open en zacht. Zo ongeschonden. Je raakt mijn gezicht voorzichtig aan. Intens liefdevol. Verwonderd aanwezig. Alsof je nog nooit zo’n mooi mensengezicht hebt gezien. En dat is ook precies wat je tegen mij zegt.

De hemel. Op aarde. Wij.
Ik dank jou. Prachtige ziel. Prachtige man.
Namasté

Dit bericht is geplaatst in Zielenvreugde Tips. Bookmark de permalink.