Zieleflow abonnement

Jouw unieke, persoonlijk op jou afgestemde Zieleflow abonnement

Blijf helder in verbinding met je Ziel, de vreugde die je wezenlijk bent & voel de flow moeiteloos in je dagelijks leven.

Ontvang elke week of elke eerste van de maand een unieke, persoonlijk op jou afgestemde Essentie Soul Reading. Een serie Essentie Soul Readings bekrachtigt jou in het over een langere periode moeiteloos, en steeds moeitelozer, leven in de flow van je Ziel. Steeds helderder en krachtiger zul je de flow van je Ziel in het dagelijks leven ervaren. De Essentie Soul Readings zijn een liefdevolle bekrachtiging van je vreugdevolle ware Zelf in enerverende tijden.

Een Essentie Soul Reading is een korte krachtige heldere Soul Reading die:
– in 15 minuten kernachtig de essentie blootlegt van wat jij nodig hebt om op dit moment (nog meer) je volle potentieel te leven in het algemeen of betreffende een specifiek thema
– je bewustwording en (ook praktisch) inzicht geeft hoe dit in je dagelijks leven te transformeren en integreren
– je wezenlijk aanraakt, waardoor je wakker wordt en de door jouw Ziel verlangde diepe energetische transformatie en bewustwording in jou als vanzelf plaatsvinden.

Je ontvangt de readings per mail of mp4.
Je kunt ook optioneel per keer van tevoren per mail een persoonlijke vraag of thema inbrengen.

Je kunt kiezen uit de volgende abonnementen.

De wekelijkse Essentie Soul Readings
– In totaal vier Essentie Soul Readings, wekelijks op een vaste dag van iedere week te ontvangen voor de duur van één maand, kosten € 80 (in plaats van € 100). Code W04.
– Een wekelijks op een vaste dag van iedere week te ontvangen Essentie Soul Reading voor de duur van drie maanden, kosten € 295 (in plaats van € 325). Code W13.

De maandelijkse Essentie Soul Readings
– De eens per maand aan het begin van iedere maand te ontvangen Essentie Soul Readings voor de duur van drie maanden, kosten € 65 (in plaats van € 75). Code M03.
– De eens per maand aan het begin van iedere maand te ontvangen Essentie Soul Readings voor de duur van zes maanden, kosten € 130 (in plaats van € 150). Code M06.

Als je je vóór de 15e opgeeft voor de maandelijkse Essentie Soul Readings, dan ontvang je de eerste reading nog dezelfde maand en de tweede per 1e van de daaropvolgende maand.

Je kunt je opgeven voor een abonnement via het contactformulier van Zielenvreugde. Geef aan of je de readings per mail of mp4 wilt ontvangen. Ook de betalingsgegevens vind je daar. Vermeld bij de betaling niet alleen je voor- en achternaam en geboortedatum, maar ook de code van het betreffende abonnement. Het abonnement gaat in zodra de betaling van jou is ontvangen.

Een Soul Alignment sessie zou een mooie aanvulling kunnen zijn op één van bovengenoemde abonnementen. Als je deze binnen 1 maand na de laatste essentie soul reading boekt, dan ontvang je 10% korting.

Klik hier als je direct jouw gratis channeling wilt ontvangen zodat je de sprankel van je eigen ziel weer voelt